Контакт

Училиште за македонски за странциУчилиште за македонски јазик за странци - Ананија

Ана Танчева
ул. Коце Металец бр: 3А/1-32
Скопје, населба Железара, општина Гази Баба
(види мапа)

Градски автобуски линии што доаѓаат до населба Железара:
2А, 13, 16, 42.
(јавен транспорт во Скопје)

тел: 00 389 77 445 766
електронска пошта: contact@ananija.mk

За сите прашања што ве интересираат можете да нѐ повикате на разговор за да закажете состанок со управителот на училиштето „Ананија“, г-ѓа Ана Танчева, на телефонскиот број на Училиштето: 00 389 77 445 766 со можност за користење Viber и Whats App на истиот број или на веб-страната на Училиштето: ananija.mk

Ве очекуваме!