Упис

Може да се запишeте на сите курсеви по македонски јазик на интернет или во просториите на Училиштето, секој работен ден од 10:00 – 14:00 часот. Потврдата ќе биде испратена до вас во рок од 2 работни дена. Ако сакате да го испратите вашето барање за упис по конвенционална пошта, ве молиме користете ја верзијата за печатење.
         Пред да го пополните формуларот подолу прочитајте ги општите услови.Лични податоци
Плаќање

Запишувањето е валидно само со приемот на уплатата на депозитот или целиот износ.

Се плаќа:

-    во просториите на Училиштето;
-    преку банкарски трансфер.

CAPTCHA
Ова прашање Ве тестира дали сте човек за да спречи автоматски спам поднесоци.
1 + 2 =
Внесете го решението на оваа задача. На пример 1+3, внесете 4.